Доставки на територията на Република България

Доставката на поръчаните стоки от сайта на deizzfishing.com се извършват от куриерските фирми Еконт и Спиди.

Поръчките се обработват и изпращат в работни дни от понеделник до петък. Срокът за изпълнение на поръчките е до 2 работни дена, като се стремим да бъдат изпълнявани максимално бързо.

Адрес на доставка:

– Можете да заявите да получите своята пратка в офис на Еконт /  Спиди или до удобен за Вас адрес. Ако имате регистрация в сайта ни, тази информация ще излиза винаги по подразбиране, както сте я въвели при регистрацията си или както я коригирате в профила си. Можете да я коригирате и преди финализиране на всяка една поръчка.

Стойност на доставката:

Актуална цена за доставка се изчисля във вашата количка, когато си изберете продуктите които искате да закупите и системата им изчисли тяхното тегло.

За поръчки на стойност над 99.00 лева, Доставката е Безплатна до Офис на Еконт или Спиди.

*Безплатна доставка не се прилага за артикули (продукти) в Промоция.

**Съществуват и изключения за Безплатна доставка за Голямо-габаритни продукти (като транспорт на лодки, каяци, големи количества захранка или олово), за които ще се свържем допълнително с Получателя и уточним доставката преди изпращане на поръчката.

Всяка поръчка от deizzfishing.com се изпраща с опция Преглед. Преди да подпишете, че приемате пратката и платите на куриера се уверете, че стоката не е увредена при транспорта и/или опаковката не е с нарушена цялост. В такъв случай трябва да изискате от куриера Протокол за увредена пратка.

 При проблеми с получаване на пратката се свържете с нас за съдействие преди да подпишете, че приемате пратката от куриера и не заплащайте сумата на наложения платеж до изясняване на случая. При невъзможност да се свържете с нас впишете в товарителницата причината за отказа да приемете пратката. Разходите по връщането на стоки, закупени от онлайн магазин deizzfishing.com са за сметка на Получателя.

Връщане на продукти:

Всеки клиент може да върне продукти, получени от Изпращача в 14-дневен срок, съгласно условията на чл. 55 от ЗЗП (Закон за защита на потребителите). Продуктите трябва да бъдат с ненарушена опаковка и неизползвани. Продуктите трябва да бъдат върнати с касовата бележка, с която са получени. За да върнете продукт и да уточним доставката и връщането на парите, моля свържете се с нас на +359 889 54 85 90 или ни пишете през контактната форма ТУК. Цената на доставка в случай на връщане е за сметка на клиента.

Доставки извън територията на Република България

Доставките извън територията на България се разглеждат индивидуално спрямо дестинацията на получаване, теглото и обема на пратките. При получаване на поръчка, чиято доставка ще бъде извън страната, Изпращачът се свързва с Получателя и го информира предварително за транспортните разходи. Възможно е и дадена пратка да не може да бъде изпратена до желаната дестинация.