72.90лв.

МАКАРА OSAKO RS9000

72.90лв.

МАКАРА OSAKO RS9000

  • 10+1 лагера
  • Иглен лагер за моментален стоп
  • Олекотен графитен корпус
  • Anti Vibro System
  • Основна метална и резервна графитна шпула
  • Капацитет: 0,40-260 0,45-200 0,50-160
  • Предавателно число: 4.1:1
  • Тегло: 654 грама